Iga noor pedagoog on kuldaväärt

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Laidvee lõpetas Tallinna ülikoolis rakenduskõrghariduse koolieelse lasteasutuse õpetaja õppekava cum laude ja alustas 1. septembrist tööd Pöialpoisi lasteaias.
Liisi Laidvee lõpetas Tallinna ülikoolis rakenduskõrghariduse koolieelse lasteasutuse õpetaja õppekava cum laude ja alustas 1. septembrist tööd Pöialpoisi lasteaias. Foto: Urmas Luik

Esimest aastat Pärnus lasteaiaõpetajana alustanud Liisi Laidvee jätkab peretraditsiooni, sest tema suguvõsas on alates koolijuhist vanavanaisast olnud õpetaja kutsumus lausa nakkav.

“Ma ei kujuta gümnaasiumist saati ennast mõnel teisel erialal ette. Töökohavalikuid oli mul Pärnus palju, sest pea kõikides lasteaedades vajati spetsialiste,” lausus Laidvee.

Pärast kõrgkooli lõpetamist alustas tänavu Pärnu üldhariduskoolides esimest aastat õpetajana tööd neli värsket haridusteaduse magistrit: emakeele ja kirjanduse õpetajad Kristiina Hunt Kuninga tänava põhikoolis ja Joonas Krüger Pärnu ühisgümnaasiumis, muusikaõpetajad Kadri Põder Pärnu Vene gümnaasiumis ja Aet Vill Ülejõe gümnaasiumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles