Piletimäng: pidutse Sugaris maailma tippsariüritusel!

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Sugar.
Ööklubi Sugar. Foto: Allar Tiisler

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 10. oktoobril seilab uue hooajaga Pärnu klubisse Sugar maailmakuulus ja eksklusiivne peosari “Pukka Up”.

Sel korral astub Sugari DJ-pulti Mark Robinson Briti saartelt ja teda assisteerib kohalik suurus DJ Kert Klaus.

Loosime Sugari peole “Pukka Up” välja 3x2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Mille poolest on peosari „Pukka Up“ Ibiza saarel tuntud? Kas selleks on a) bussipeod, b) paadipeod või c) aiapeod?“

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 8. oktoobri keskpäevani vaid piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee.

Eelmise mängu küsimuse “Augustituuri algul juhtus Peeter Ojaga etenduse keskel õnnetus. Kas Oja murdis keset etendust oma Achilleuse kõõluse või käeluu?” õige vastus on Achilleuse kõõluse.

Pühapäeval, 12. oktoobril saavad koos kaaslasega minna Endla teatrisse vaatama Peeter Oja stand-up-kava “Kui loll võib inimene olla” Marge Arjakas, Urmas Metsatalu ja Kadri Haavandi.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles