Pärnus näeb tuntud Eesti fotograafide ja rändurite reisipilte

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Pruuli koos enda tehtud fotoga, mida saab näha Pärnu kontserdimajas.
Tiit Pruuli koos enda tehtud fotoga, mida saab näha Pärnu kontserdimajas. Foto: Urmas Luik

Oktoobrist saab Pärnu kontserdimajas näha suurt fotonäitust „Toome maailma lähemale“, kus oma reisipilte näitavad Eesti parimad fotograafid ja tuntud rändurid.

Reisiajakirja Go 50. numbri ilmumist tähistataval näitusel on väljas pilte merelt, mägedest, kõrbest, džunglist, polaaraladelt ja linnadest. Fotosid täiendavad taustatekstid, mille autorid on Jaan Tätte, Peeter Laurits, Timo Palo, Rein Maran, Marko Matvere, Priit Simson, Raigo Pajula, Kaupo Kikkas, Tiit Pruuli, Aivar Pihelgas, Andres Tali, Annika Haas, Ardo Holts, Arne Maasik, Andres Sööt, Kaido Haagen, Jaan Künnap, Martin Lazarev, Toomas Luhaäär, Tõnu Noorits, Silvia Pärmann, Birgit Püve, Indrek Rohtmets, Enn Säde, Ann Tenno, Riho Västrik ja Peeter Vähi.

Reisiajakirja väljaandja Tiit Pruuli sõnutsi on fotode valiku printsiibi aluseks näituse pealkiri kõige laiemal moel. „Soovime fotode kaudu tuua eestlastele koju kätte killukesi kaugetest paikadest, millega iga päev kokku ei puututa. Kokku tuleb neist üsna avar tervikpilt meie maailmast, millest igaühel on võimalus näituse vahendusel osa saada,“ rääkis Pruuli.

Kõiki reisipilte koos tekstidega saab uudistada juubelinumbri veebilehelgi reisiajakiri.gomaailm.ee/50.

Pärnust läheb näitus Eesti Kontserdi Tallinna ja Jõhvi kontserdimajadesse.

Go reisiajakiri on laiahaardelisim ja suurim outdoor-väljaanne Eestis. Loovale ja kultuursele seiklejale mõeldud ajakiri ilmub kuus korda aastas. Lugemist leiavad selle veergudelt kõik, kes on huvitatud kaugete paikade aja- ja kultuuriloost, soovivad ronida mägedes või seilata üle ookeani ning tahavad rännata jalgsi, ratta, auto, hobuse, purje- või mootorpaadiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles