Mida korjata sügisel

, aiandus- ja haljastusspetsialist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Taimed valmistuvad talveks ja koguvad oma varud seemnetesse, marjadesse ja juurtesse.

Üha populaarsemaks on läinud tervislik toitumine ja meie võimalused toitu säilitada on avardunud. Suurem osa perenaisi eelistab moosikeetmisele sügavkülmutamist ja kuivatamist. Kuivatatud marjadest, ürdist ja juurikatest saab talvel teha jahu. Rohe- ja marjajahu võib lisada kõigile toitudele. Soolastesse roogadesse paneme rohejahu, marjajahu lisame magustoitudele ja putrudele.

Harilik pihlakas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles