“Titanicus” mängitakse suuri tundeid

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Adamsoni kehastatud tegelane õhkab Jacki ehk Leonardo DiCaprio järele.
Kadri Adamsoni kehastatud tegelane õhkab Jacki ehk Leonardo DiCaprio järele. Foto: Mats Õun

Täna esietendub Endla teatris “Titanic. Ilusad inimesed mängivad suuri tundeid”, mille on lavastanud Endla noor lavastaja Laura Mets. Mängivad Kadri Adamson ja Merilin Kirbits (külalisena).

Lavastus räägib restoraniköögis töötavast kahest naisest, kelle lemmikfilm on James Cameroni“Titanic”. Käes on Oscarite jagamise õhtu, kus nende lemmik on mitme kuldmehikese nominent. Naised ootavad tulemusi, ent peagi haarab neid mängulust ja nad asuvad filmi võtmestseene mängima. Elli ja Alberta kehastavad kahekesi tervet rida filmitegelasi alates kapten Smithist ja insener Andrew’st kuni armastajapaari Jacki ja Rose’ini välja. Köögilauast saab kaptenisild ja menüütahvlist Jacki molbert. Naised elavad rollidesse nii sisse, et unustavad halli argipäeva. Nii saavad nemadki tunda end ilusana ja kogeda suuri tundeid.

Improvisatsioonist sündinud lugu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles