Pärnu keskerakondlased toetavad Kadri Simsoni kandidatuuri

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: Urmas Luik

Kadri Simsoni toetajate hulk Keskerakonna peaministrikandidaadi kohale on tasapisi laienemas. Kui neljapäeval käis selle mõtte välja riigikogu aseesimees Jüri Ratas ja eile avaldasid sellele toetust riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimehed, siis nüüdseks on mõttega liitunud Pärnu linna keskerakondlasedki.

„Kadri Simsoni kandidatuur on Pärnu piirkonna juhatuses ideena eksisteerinud juba pikemat aega ning on hea meel tõdeda, et ideest on kasvamas reaalsus,“ sõnas Keskerakonna Pärnu piirkonna juhatuse liige Kätlin Joala.

„Erakonna esimees Edgar Savisaar on teinud suurepärast tööd ja tüürinud Keskerakonna mitme valimisvõiduni, näiteks ülekaalukas võit Tallinnas viimastel kohalikel valimistel. Pealinna juhtimine on aga meeletult aega nõudev töö, seetõttu peame vajalikuks Keskerakonnale teise peaministrikandidaadi esitamist,“ sõnas Joala.

„Leiame, et Kadri Simson on parim kandidaat peaministri kohale. Kadri on Eesti säravaim naispoliitik, kes peaministrina saaks tuua Eesti riigile senisest hoolivama ja kõiki inimesi väärtustava poliitika,“ rääkis Joala. „Pärnumaalt valitud saadikuna teab ta ka kaugemate Eesti piirkondade muresid. Leidsime juhatuses ühiselt, et toetame Kadri Simsoni kandidatuuri Keskerakonna peaministrikandidaadina. Järgmise sammuna ootame, et seda teemat arutaks lähiajal Keskerakonna juhatus.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles