Mai kool kavandab innovatsioonipäeva

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetajate päeval esines Mai kooli õpetajate orkester muusikaõpetaja Tõiv Tiitsu taktikepi all, pillideks naelad, haamrid ja trellid.
Õpetajate päeval esines Mai kooli õpetajate orkester muusikaõpetaja Tõiv Tiitsu taktikepi all, pillideks naelad, haamrid ja trellid. Foto: Riina Tshaikovski

Mai kool kavandab kooliveerandi lõpus õpilaste innovatsioonipäeva, mille raames toimub arvukalt üritusi, sealhulgas annavad õpilastele etendusi Tartu teadusteater, robotiteater ja vaadatakse planetaariumietendust.

Mai kooli huvijuhi Tiiu Sarve teatel saabuvad 17. oktoobril külla teadusteater Kolm Põrsakest ja robotiteater Tartust, Koidula kooli gümnasistid teevad põnevaid keemiakatseid, neljandate klasside õpilased kuulavad loengut huvitavast arvutimaailmast, Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse õpetaja Arne Paul korraldab planetaariumietenduse taevakehadest.

Ootamas on töötoad putukate ja kaladega, tutvutakse CNC-arvuti juhitava tööpingiga Kooli tänava tehnoloogiamajas. Päeva aitavad sisustada Jana Tringi erakool ja kino Apollo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles