Riik tahab Häädemeeste valda õebrigaadi luua

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu osutavad Häädemeeste valla inimestele kiirabiteenust Pärnu või Kilingi-Nõmme brigaadid. Nende abivajaja juurde jõudmine võtab aga päris palju aega.
Praegu osutavad Häädemeeste valla inimestele kiirabiteenust Pärnu või Kilingi-Nõmme brigaadid. Nende abivajaja juurde jõudmine võtab aga päris palju aega. Foto: Ants Liigus

Eesti riik on võtnud nõuks luua järgmisel aastal Häädemeestele õebrigaad.

Õebrigaadi asutamine Häädemeestele on osa üle-eestilisest kiirabireformist, millega riik loodab ühele poole saada 2015. aasta jooksul. Reformi korraldab terviseamet.

“Häädemeeste, aga ka teiste uute kiirabibrigaadide komplekteerimise alustamiseks tuleks varuda veel natuke kannatust. Loodetavasti kiidab parlament valitsuse kavandatud eelarve heaks ja me saame kiirabireformiga edasi minna kavandatud mahus,” vastas Pärnu Postimehe päringule terviseameti peadirektori asetäitja tervishoiu alal Üllar Kaljumäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles