Raba tänaval tehakse liikumine kergemaks

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid on Raba tänavat pidi Rääma kooli suunduvad õpilased pidanud kooli kõmpima sõidutee serva mööda. Ent mitte enam kaua, juba esmaspäeval hakatakse seal kergliiklusteed ehitama.
Aastaid on Raba tänavat pidi Rääma kooli suunduvad õpilased pidanud kooli kõmpima sõidutee serva mööda. Ent mitte enam kaua, juba esmaspäeval hakatakse seal kergliiklusteed ehitama. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval hakatakse Pärnus Raba tänavale Rääma ja Ehitajate tee vahelisele lõigule kergliiklusteed rajama. Nagu märkis linnavalitsuse teede peaspetsialist Jaak Kanniste, on selleks häid põhjusi rohkem kui üks.

“Esiteks on seal kool, teiseks lasteaed ja kolmandaks ühendab see Jaansoni raja Ehitajate teega,” loetles Kanniste põhjusi, miks kergliiklustee ehitada. Peale selle rajatakse tee-ehituse käigus ülekäigurada Rääma ja Raba tänava ristmikule koos väikese eraldussaarega Rääma tänaval, mis aitab tagada jalakäijate ohutuse.

“Nii et seal on päris mitu head põhjust,” toonitas Kanniste. Tema sõnul võib alati leida põhjusi, miks üks või teine asi ehitamata jätta, kuid kõnealuse tee puhul tal neid pähe ei tulnud. Mitte ühtegi. Sedavõrd palju paremaks muutub sel teelõigul jalakäijate ja jalgrattal liiklejate elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles