Kuidas Rohelise Jõemaa Koostöökogu konkursi korras projektijuhti otsib...

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohelise Jõemaa koostöökogu teade projektijuhi konkursist Tori valla ajalehes Kaldad.
Rohelise Jõemaa koostöökogu teade projektijuhi konkursist Tori valla ajalehes Kaldad. Foto: Tori valla ajaleht Kaldad

Kõige sisukam ja asjalikum on kohalikest ajalehtedest teatavasti Tori valla ajaleht Kaldad, sest lehes on alati enam kui 20 lehekülge (seevastu Sindi Sõnumid on vaid “paljad kaaned” ehk 4 lehekülge).

Kaldad ilmub tavapäraselt iga kuu viimasel kuupäeval, vahel ka mõni päev varem, aga mitte hiljem.

Juulikuu Kaldad ilmus 30. juulil ning tellijatele jõudis leht veidi hiljem.

30. juuli öösel sirvisin vallalehte ning nägin seal leheküljel 22 huvitavat tööpakkumist “Rohelise Jõemaa Koostöökogu kuulutab välja konkursi Projektijuhi ametikoha täitmiseks” Lisaks oli seal öeldud veel sellinegi naljakas asi, et “digitaalselt allkirjastatud avaldus koos palgasooviga ja CV (europass) esitada 1. augustiks 2010. a. aadressil”.... Naljakas on öeldu juures see, et leht just ilmub ning vaevalt jõuab lugeja ette ilmuda, kui juba on kandideerimise tähtaeg möödas.

Kui kuulutus lehte antakse, siis kuulutuse andja teab täpselt, millal leht ilmub ning millal ta enamvähem lugeja postkasti pannakse. Kuna see kuupäev oli nii “kiire”, siis olen veendunud selles, et tegelikult oli juba see kandidaat Projektijuhi kohale juba olemas, aga näitus reegel või seadus nägi ette seda, et ka avalikult lehes peab vastav kuulutus ilmuma ning teati ilmselt täpselt seda, et leht ilmub just tähtajaks ning seetõttu polegi kandidaate eriti sellele ametikohale tulemas ning hea mõnele oma tuttavale või sõpruskonna liikmele koht anda...

Kui selle kuulutuse avastasin, saatsin kohe teate sõbratar Maarjale, kes omakorda teavitas oma mees Rolandit, kel kõrgharidus ning eelnevalt juhtivatel ametikohtadel töötanud. Maarja sõnul saadeti kohe teade ka Merle Adamsile ning sealt saadi vastus, et 1. augustil on tähtaeg ja kõik. Kuna Roland oli maal, kus polnud võimalik CV-d täita, palus ta võimaldada pikendust 2. augustini, mil ta on arvuti läheduses ja võimalik avaldus täita.

2. augustil saatsin e- kirja Merle Adamsile, et kuidas ta seda nalja kommenteerib, et tähtaeg avalduse esitamiseks nii lühike on?

Lisaks saatsin sama kirja edasi ka veel juhatuse esimehe Tõnu Kiviloole ja eseesimehe Enn Kuslapile ning veel vastust pole.

Meedia võiks asja uurida, et mis toimub Rohelisel Jõemaal.

Üks liige on Kalev Kiisk, kes on Merle Adamsi kunagine klassivend ning Kiisa talu Tori vallas on üsna heal järjel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles