Pärnu mudilaste lemmiktoidud jõudsid retseptiraamatusse

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tralli lasteaia lapsed teavad, mis on tervisele kasulik ja söövad kokkade keedetud suppi hea meelega. Tagaplaanil lasteaedade retseptiraamatu koostaja Aime Bräutigam.
Tralli lasteaia lapsed teavad, mis on tervisele kasulik ja söövad kokkade keedetud suppi hea meelega. Tagaplaanil lasteaedade retseptiraamatu koostaja Aime Bräutigam. Foto: Urmas Luik

Augustis ilmus raamat “Pärnu linna lasteaedade retseptikogu”, kuhu koguti Pärnu lasteaialaste 41 lemmikretsepti.

Tänapäeval ilmub kokaraamatuid palju ja viimastel aastatel leiab raamaturiiulitelt muuhulgas lasteaia- ja koolilaste lemmiktoite sisaldavaid retseptikogusid. Sageli nõuavad lapsed kodus täpselt samasugust suppi või mannavahtu, nagu kokatädi koolis või lasteaias keedab.

Tervislikust toidust räägitakse palju ja lapsed on teadlikud, mis on kasulik ja mis mitte. Mõte kokku koguda just Pärnu lasteaialaste ja nende vanemate retseptid tuli Tralli lasteaia majandusala juhatajal Aime Bräutigamil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles