Naine on loodud jagama südametarkust

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurimaks õpetajaks peab Aili Lindmäe loodust, meeste kaudu on ta õppinud palju enda kui naise kohta. “Inimene on ise oma elu looja,” usub ta.
Suurimaks õpetajaks peab Aili Lindmäe loodust, meeste kaudu on ta õppinud palju enda kui naise kohta. “Inimene on ise oma elu looja,” usub ta. Foto: Danel Rinaldo

“Kui mul oleksid olnud nooremana need teadmised, mis mul nüüd on, kui palju parem ema ja abikaasa oleksin osanud olla. Minus on praegu palju rohkem rahu ja teadlikkust,” mõtiskleb Aili Lindmäe.

Valgamaal kasvanud Aili on elanud Pärnus 20 aastat, üles kasvatanud kolm poega ja on kahe tüdrukutirtsu vanaema. Aili abikaasa on arst ja ettevõtja Andres Lindmäe ning Aili on tema parem käsi. “Abikaasale meeldib öelda, et olen tema vasak – südamepoolne – käsi,” naerab ta.

Teeme Ailiga juttu naiseks ja emaks olemisest, sellest, mis aitab püsida uudishimuliku, rõõmsa ja värskena ning, mis Aili puhul eriti salapärane – näha välja oma vanuse kohta 20 aastat noorem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles