Lions-klubid tegid korda Rääma kooli pargi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma kool.
Rääma kool. Foto: Urmas Luik

Juba neljandat aastat korraldasid Eesti Lions-klubid üleriigilise heateo päeva, kus iga klubi leidis võimaluse, kuidas ühiskonnale kasulik olla. Kui Tallinnas Raekoja platsil toimus heategevuslaat, siis Pärnus tegid kaks lõvikubi korda Rääma kooli pargi.

Hoolitsevat kätt nõuab iga park, seda enam selline, kus lapsed iga päev käivad. See paik peab maksimaalselt ohutu olema, ja nii otsustasid lõviklubid Pärnu ja Strand tänavuse heateo päeva just selle pargi kordategemiseks kulutada, vahendasid ERRi teleuudised.

Heateo päeva toimkonna esimees Elmar Trink ütles, et iga lõviklubi püüab oma kodukohas näidata, et ta on olemas ja temale saab toetuda.

Heateo päeval ehitas ja korrastas üle 500 Lions-klubi liikme kogu Eestis laste mänguväljakuid, samuti tehti suurpuhastust ja remonttöid laste ja vanurite hooldekodudes ja lasteaedades ning heakorratöid loomade varjupaikades.

Pärnumaal korrastas LC Häädemeeste Kabli rannaparki, LC Paikuse puhastas Reiu kallasrada ja LC Livoonia töötas loomade varjupaigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles