Vändras kallati laste mänguväljak õliga üle

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel avanes Vändras Turu tänava mänguväljaku külastajatele masendav vaatepilt - kiiged, liuväli, ronimisredelid, matid, lauad ja toolid olid üle kallatud õlitaolise ainega.

Mänguväljak on rikutud jakasutamiskõlbmatu. Kurikaelad on maha jätnud jalajäljed, õlikanistri ja kinda.

Vändra alevivanem Toomas Sonts ütles, et lapsed praegu mänguväljakut kasutada ei saa.

Sontsi sõnutsi uurivad vallaametnikud võimalusi, kuidas rikutud atraksioone puhastada ja kasutuskõlbmatuid asendada. „Mänguväljak on päris kehvas seisus, otsime selle puhastamiseks parimat lahendust,“ ütles ta.

Alevivanem ei osanud öelda, kui suure kahju mänguväljaku rikkunud huligaanid tekitasid. „See selgub siis, kui on teada, kui palju läheb maksma puhastamine ja atraktsioonide asendamine,“ lausus Sonts.

Sontsi sõnade järgi on paljud kohalikud juhtunust häiritud. „Mänguväljak asub korterelamute vahel ja seal käib palju lapsi. Viis-kuus aastat on see ilma igasuguste lõhkumisteta olnud, nüüd aga tegi keegi sellise lolluse,“ ütles ta.

Vändra alevivalitsus on teinud mänguväljaku rikkumise osas politseile avalduse, ent pahategijaid otsitakse ka ise, paludes abi juhtunu pealtnägijatelt. Kui keegi nädalavahetusel huligaanide tegutsemist märkas, saab sellest teada anda telefonil 443 0330 või e-postiga alev@vandra.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles