Mektorys avati Pärnu Saksa tehnoloogiakooli esindus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory avati Pärnu Saksa tehnoloogiakooli esindus.
Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory avati Pärnu Saksa tehnoloogiakooli esindus. Foto: Tallinna Tehnikaülikool

Tallinna tehnikaülikooli (TTÜ) innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory avati täna Pärnu Saksa tehnoloogiakooli esindus ja Deutschland õppestuudio. Esinduse avamine on jätkuks suvel allkirjastatud koostöölepingule. Pidulikul avatseremoonial heisati Mektory maja ees väljakul Saksa Liitvabariigi rahvuslipp.

Deutschland Stuudio Mac õppeklassis korraldatakse alates oktoobrist õhtuti fotograafia ja interaktiivse graafika kujundamise täiendusõppe kursusi. Päevasel ajal on stuudiosse oodatud TTÜ tudengid ja kõik, kes keskust külastavad.

„Pärnu Saksa tehnoloogiakooli esinduse avamine loob üliõpilastele ja kõigile huvilistele võimaluse täiendada oma teadmisi ja oskusi multimeedia disaini alal,“ lausus TTÜ innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektor ning innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse Mektory direktor Tea Varrak.

Saksa Pärnu tehnoloogiakooli direktor Indrek Alekõrs märkis: „Innovatiivne ettevõtlus vajab esteetilise pakendamise ja reklaami kujundamise oskust. Ülikooli innovatsioonikeskus on atraktiivne koht selle õppimiseks “.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles