Andrus Kaarelson: Mobiilsideantenn võimaldab ohutut sideteenust

Andrus Kaarelson
, Elisa võrgujuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kaarelson.
Andrus Kaarelson. Foto: PP

Kõnelevi ja mobiilne andmeside annavad meile võimalusi, mida kümme aastat tagasi ei osanud ettegi kujutada. Oleme püsivalt telefonitsi või üle interneti kättesaadavad ja seda sõltumata asukohast. Mobiilsideteenused on saanud elu osaks.

Jätkuvalt kasvab eestlaste seas mobiiltelefonide ostmine, mis juba iseäranis hästi kinnitab mobiilside tähtsust. Alles möödunud kuul tehti mobiiltelefonide ostmisel rekord, tõusnud on teistegi nutiseadmete – netipulkade ja tahvelarvutite ostmine. Viimasena nimetatute puhul kõnetab meid ülalnimetatud tegur: pidev on-line’is olek on märkamatult saanud väga tähtsa rolli, millele aastakümme tagasi veel ei mõeldud.

Millised on aga mobiilsidega seonduvad hirmud ja kas need on põhjendatud? Operaatori huvi levi parandamisel seisneb ainult selles, et soovitakse kliendi kasutuskogemust parandada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles