Valus kaotus kodusaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Korvpalliklubi Pärnu meeskond pidi Balti liiga esimeses kohtumises tunnistama kodusaalis Soome klubi Tampere Pyrintö 74:70 paremust.

Külalised alustasid mängu võimsalt, olles juba esimese veerandaja keskpaigaks suurendanud oma eduseisu kümne punktini. Pärnakad ei saanud kuidagi rünnakumootorit täistuuridel tööle ja kümneminutilise pallilahingu järel näitas tabloo meie meeste 12:24 kaotusseisu. Teisel kümnendikul püsis põhjanaabrite eduseis, kuigi mitmelgi korral suutis Pärnu vahet vähendada. Poolajapausile minnes oli Pyrintö suutnud mängu juba 42:27 juhtima minna.

Kolmandal veerandil oli Pärnu otsekui ümber sündinud. Leiti järjepanu ilusaid lahendusi nii kaitses kui rünnakul ja Pyrintö edu hakkas kiirelt sulama ning enne otsustavat veerandaega suutis kodumeeskond haarata numbritega 57:55 liidrirolli. Mängu viimane faas pakkus rohkelt pinget ja veel mõni minut enne kohtumise lõppu oli seis viigiline. Paraku oli lõpuhetkedel kindlam Pyrintö, kes sai Pärnust nelja punktiga jagu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles