Juhtkiri: Valitsusliidu nõrk tervis

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Viimaste nädalate ja päevade sündmused viitavad võimalusele, et Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsioon ei pruugi isegi 1. märtsil toimuvate valimisteni vastu pidada. Kui peabki, siis läbi häda ja hambakrigina saatel.

Eesti Päevalehe info kohaselt on sotsist sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt hakanud rääkima võimalikust tagasiastumisest, kui Reformierakond jätkab vastaka töövõimereformi jäika edasiviimist, jättes muudatusettepanekud tähelepanuta.

Eile jõudis Ärilehe vahendusel avalikkuse ette, et reformierakondlase Jürgen Ligi juhitav rahandusministeerium saatis sotsist majandusministrile Urve Palole nõude tunnistada parvlaevahange kehtetuks. Mäletatavasti otsustas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium hanke võitjaks kuulutada Tallinna Sadama, olles varem leidnud, et Väinamere Liinid ei kvalifitseeru hankel osalema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles