Rääma kooli lapsed sobitasid jalgpalliga sinasõprust

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma õpilased kuulasid Flora jalgpalliklubi noortetreeneri ja Tartu Tammeka mängija Rauno Tutki seletusi ja vaatasid, kui osavalt too palliga ümber käib ning proovisid siis ise järele teha.
Rääma õpilased kuulasid Flora jalgpalliklubi noortetreeneri ja Tartu Tammeka mängija Rauno Tutki seletusi ja vaatasid, kui osavalt too palliga ümber käib ning proovisid siis ise järele teha. Foto: Urmas Luik

Pärnu Rääma põhikool on esimene Pärnumaa kool, mida Eesti jalgpalli liidu (EJL) esindajad sel sügisel alanud kooliprojekti “Jalgpall kooli” raames külastasid.

Teisipäeval, kui EJLi noorteprojektide juht Teet Allas koos Flora jalgpalliklubi noortetreeneri ja Tartu Tammeka mängija Rauno Tutkiga Rääma mändide alla jõudsid, kallas taevast vihma, mistõttu jalgpalli tutvustavad kehalise kasvatuse tunnid koliti võimlasse.

Allase ja Tutki kõrval näitas lastele harjutusi ette Pärnu Kalevi treener Indrek Joost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles