Kaheksa auhinda jäeti koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kalevi kergejõustikuklubi treeneri Eva Kuninga õpilane Robertas Požela tõi Jõulumäelt esimese auhinna.
Pärnu Kalevi kergejõustikuklubi treeneri Eva Kuninga õpilane Robertas Požela tõi Jõulumäelt esimese auhinna. Foto: Erakogu

Pärnumaa kergejõustiklased võitsid Jõulumäel murdmaajooksu Eesti karikavõistlustel neli kulda, kaks hõbedast ja kaks pronksikarva medalit.

Meesjuunioride 1000 meetri distantsil pani oma paremuse maksma Pärnu kalevlane Robertas Požela, kes lõpetas distantsi ajaga 3.01. Sekund hiljem jõudis teisena finišisse võitja klubikaaslane Kristjan Karama ja kolmandaks tuli Tauri Tamm Audentese spordiklubist.

5000 meetri jooksus oli parim Teet Kokk Pärnumaa spordiliidust 17.06ga ja B-klassi neidude 500 meetri jooksu võitis Hanna Andla 1.19ga. Naisjuunioride 3000 meetri pikkusel võistlusmaal alistas pärnulanna Birgit Pihelgas veenva eduga oma ainsa konkurendi Darina Maksimova Sillamäelt, ajad olid vastavalt 11.15 ja 12.22.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles