Kirikus kõlab vihmamuusika

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Liiv.
Diana Liiv. Foto: Pärnu Ooper

Laupäeval, 25. oktoobril esinevad Pärnu Eliisabeti kirikus kontserdisarjas "Musica Sacra" Leonora Palu (flööt) ja Diana Liiv (klaver), kontserdil kõlab Maltise, Karmanovi, Reinvere ja Takemitsu muusika.

Kontserti raamivad kaks vihmateemalist teost: Eesti noorema põlve ühe omapärasema helilooja ja elektronmuusiku ning Eesti muusika- ja teatriakadeemia kompositsiooniõppejõu Malle Maltise „… jääb järele vihm“ flöödile, klaverile, elektroonikale ja videole ning vene noorema põlve silmapaistva minimalisti Pavel Karmanovi teos flöödile ja klaverile „Different rains“.

"Musica Sacra" on 2010. aasta sügisel alguse saanud kontserdisarja "Abonement 007" põhimõtteid jätkav Pärnu professionaalsete muusikute kontserdisari. Kontserdid toimuvad laupäeviti Eliisabeti kirikus. Pärast iga kontserti on esinejate ja publiku vestlusring. Kontserdisarja korraldab Pärnu Ooper. Kunstiline juht on Andrus Kallastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles