Lapsed tunnevad Pärnu töötubade vastu suurt huvi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pliiatsid. Foto on illustreeriv.
Pliiatsid. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Lapsed ootavad koolivaheaega tavaliselt pikisilmi, aga mõnikord ei oska nad vaba ajaga midagi peale hakata. Kui endal parasjagu midagi huvitavat pähe ei tule, siis näiteks Pärnus pakuvad keskraamatukogu ja muuseum nii huvitavaid töötube, et kõik soovijad ära ei mahugi.

Pärnu keskraamatukogus said lapsed teisipäeval õpetust õnnitluskaartide valmistamisel. Juhendaja jutt kuulati ära ja asuti kohe tööle. Lapsed valmistasid õnnitluskaarte: ühed õppimise mõttes, teised aga juba teadsid, kellele kaart läheb, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Pärnu muuseumis istus laua taga 20 last, nad olid üht sorti küünlad juba valmis saanud ja asusid parajasti järgmiste kallale. Selleks, lapsed töötubadesse tuleks, teeb turundaja omajagu tööd. Aga jõuga kedagi mõistagi ei tooda.

Pärnu muuseumi pedagoog Andres Tölp möönis, et kõiki soovijaid ei saa vastu võtta. "Tänagi pidin võtma 15 last, aga viis last tuli juba ukse taha ja ma ei saanud neid siit minema ajada," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles