Rõdult sissetungimised Pärnus jätkuvad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle ja eelmise nädala jooksul on Pärnus Mai rajoonis teada juba üheksa juhtumit, kus esimese korruse korrteritesse on rõdu kaudu sisse murtud. Foto on illustreeriv.
Selle ja eelmise nädala jooksul on Pärnus Mai rajoonis teada juba üheksa juhtumit, kus esimese korruse korrteritesse on rõdu kaudu sisse murtud. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eelmisel nädalal Pärnus Mai piirkonnas rõdu kaudu esimese korruse korterisse sissemurdmiste laine ei näi lõppevat: viimastel päevadel on politseile teatatud veel kolmest vargusest või sissetungist.

Eile kella 17 ja 22 vahel kangutati Ruudu tänaval lahti esimese korruse korteri aken ja varastati 600 eurot.

Laupäeval kella 15 ja 22 vahel tungiti rõduukse kaudu Metsa tänaval korterisse ja varastati raha ning ehteid.

Nende sündmuste uurimiseks on alustatud menetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vargust.

Üleeile kell 15.30 avastati, et Mai tänaval on rõduuks lahti kangutatud ja tungitud korterisse.

Selle juhtumi uurimiseks on algatatud menetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb omavolilist sissetungi.

Üheski kolmest kuriteost kahtlustatavaid esialgu pole.

Selle ja eelmise nädala jooksul on Pärnus teada juba üheksa juhtumit, kus esimese korruse korteritesse on rõdu kaudu sisse murtud. Lõviosa neist on toimunud Mai piirkonnas.

Politsei palub kaaslinlastel õhtul pimedas olla tähelepanelikud ja korterelamute rõdude all või rõdudel kahtlust äratavat liikumist või tegutsemist märgates teatada sellest kohe telefonil 110.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk on soovitanud õhtusel ajal kodunt lahkudes korteris, eelkõige esimese korruse elanikel, tuled põlema jätta, jätmaks mulje kodusolemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles