Pärnu toetab 4200 euroga kajakitootja turundustegevust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kajak. Foto on illustreeriv.
Kajak. Foto on illustreeriv. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Pärnu linnavalitsus andis Pärnu linnas tegutsevatele ettevõtetele mõeldud toetuste jagamise kolmandas voorus 4228,70 eurot osaühingule East Pole, toetamaks ettevõtte turundustegevust.

East Pole OÜ on 2001. aastast tegutsev eestimaine firma, mille eesmärk on pakkuda aerutamishuvilistele kõike, mis lemmikhobiga tegelemiseks vaja läheb. Nii pakuvadki nad sobivaid kajakke nii kärestikuaerutamiseks, jõgedel matkamiseks kui pikkadeks mereretkedeks, samuti muud varustust. Ettevõte hoiab maailma kajakitööstusel pidevalt silma peal ja parima sellest toovad nad klientidele koju kätte

East Pole esitas taotluse, et turundada end Rootsi messidel, ja sai linnalt selleks toetust 4228,70 eurot.

Ettevõtlustoetuste kolmandasse vooru laekus neli taotlust.

Ekspertkomisjon hindas kõiki esitatud taotlusi lähtuvalt sellest, kui suur on ettevõtte ekspordi potentsiaal ja millist kasu toetuse andmine Pärnu linnale toob.

Toetussumma alammäär oli 1000 eurot ja ülemmäär 5000 eurot ühe taotleja kohta kalendriaastas. Taotluse eelarves pidi olema ära toodud omafinantseering, mille suurus on vähemalt 30 protsenti projekti kogumahust. Sellel aastal on saanud Pärnu linnalt toetust kaheksa ettevõtet kogumahus 29 431,10 eurot.

Järgmise taotlusvooru kuulutab linnavalitsus välja märtsis.

Ettevõtlustoetus on mõeldud ettevõtetele, mis soovivad oma tegevusega laieneda välisturgudele. Samuti neile, kes juba ekspordivad, ent soovivad teha seda senisest aktiivsemalt.

East Pole sai linnalt ettevõtlustoetust ka tänavu ja mullu kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles