Tiit Hennoste räägib teksti uurimisest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Hennoste.
Tiit Hennoste. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Neljapäeval, 23. oktoobril esineb kaunite kunstide filosoofia seminaril Pärnu keskraamatukogus Tartu ülikooli õppejõud Tiit Hennoste, kes räägib teemal “Kuidas uurida teksti?”.

Seminaril otsitakse vastuseid küsimustele, kuidas sõnatekste liigitada ja millised on eri tüüpi sõnatekstide uurimise meetodid.

Pärnu päritolu eesti filoloog, keele- ja kirjandusteadlane, kirjandusõppejõud ja meediaasjatundja Tiit Hennoste on Tartu ülikooli eesti ja üldkeeleteaduse instituudi eesti keele vanemteadur. 2013. aastal kaitses ta doktorikraadi teemal “Grammatiliste vormide seoseid suhtlustegevustega eestikeelses suulises vestluses”.

Kaunite kunstide filosoofia seminari eesmärk on refleksiooni kaudu toetada Pärnu professionaalse kultuurielu arengut. Seminari korraldab Pärnu loomeliit koostöös Pärnu keskraamatukogu ja Pärnu linnagaleriiga.

Seminari ülesvõtted asuvad Pärnu loomeliidu kasutajalehel Youtube'i keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles