Rongisõit kallineb novembri keskel

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui rongisõit väga kalliks läheb, annab ühest kohast teise liikuda dresiiniga, nagu seda tegid relsirallil osalenud.
Kui rongisõit väga kalliks läheb, annab ühest kohast teise liikuda dresiiniga, nagu seda tegid relsirallil osalenud. Foto: Ants Liigus

Alates 15. novembrist Elroni reisirongides kehtima hakkavad piletihinnad teevad rongiga Tallinna ja Pärnu vahet sõitmise senisest märgatavalt kallimaks.

„Pärnu liini mõjutab hinnatõus erinevalt,” selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Et Tallinna ja Pärnu vahel oli hind seni oluliselt madalam, võrreldes nii teiste rongiliinide kui bussisõiduga, siis seal on hinnatõus suhteliselt suur: senise 6,10 euro asemel hakkab pilet rongist ostes maksma 7,60. Samal ajal jääb see endiselt soodsamaks enamikust bussiliinidest ja soetades pileti veebist Elroni kaardile, on võimalik saada veel kümme protsenti pluss kümme protsenti soodustust.”

Kongo täpsustas, et kogu jutuks liini keskmine hinnatõus on 2,5 protsenti, kusjuures Lelle–Pärnu pileti hind ei tõuse. Küll muutub mõnigi hind Pärnu piirkonnas sõitjatele. Seda mitte üles-, vaid allapoole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles