Nutilabor ootab arvutisõpru

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon.
Nutitelefon. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Vaata Maailma sihtasutus korraldab oktoobris ja novembris arvuti- ja internetisõpradest lastele ja noortele tasuta Nutilabori töötubasid Pärnus ja Pärnumaal. 

Nutilabori töötubadest oodatakse osa võtma 9-16aastasi arvuti- ja mobiilisõpru. „Eriti oodatud on just need, kellel puudub varasem kokkupuude IT-alase huvitegevusega, sest töötoad on mõeldud algtasemele,“ ütles Vaata Maailma SA kommunikatsioonijuht Rica Williams.

Teemadeks on mobiiliäppide tegemine, Scratch-programmeerimine, robootika ja Kodu Game Labi mängude programmeerimine. Töötube veavad Nutilabori juhendajad ja teised asjatundjad.

Esimene töötuba on täna Pärnus. Töötoad on Pärnu-Jaagupis, Sindis ja Paikuselgi.

“Korraldasime suvel viiepäevase Nutilaagri ja saime noortelt osalejatelt väga hea tagasiside. Kuna huvilisi oli palju rohkem kui kohti, otsustasimegi töötube teha,” selgitas Nutilaboreid korraldava Vaata Maailma sihtasutuse juhataja Kristi Kivilo.

Töötoad on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine Nutilabori kodulehel http://www.nutilabor.ee/tootoad-2014/

Pärnu ja Pärnumaa töötoad:

24.10.2014 robootika Pärnu loodus- ja tehnikamajas, juhendaja Tarmo Pajula.

29.10.2014 robootika Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis, juhendaja Tarmo Pajula.

10.11.2014 scratch Sindi gümnaasiumis, juhendaja Signe Lensment.

17.11.2014 mobiiliäpid Paikuse huvikoolis, juhendaja Signe Lensment.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles