Väike-Posti tänaval murti akna kaudu korterisse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei sai teate, et Pärnus Väike-Posti tänaval on kangutatud lahti aken, tungitud korterisse ja varastatud sealt ehteid.

Väike-Posti tänava korterelamu esimese korruse korteri omanik avastas eile hommikul, et ööpäeva jooksul on tema elamist külastanud varas ja viinud kaasa ehteid. Kahjusumma on selgitamisel.

Varguses kahtlustatavaid ei ole.

Juhtunu uurimiseks on alustatud menetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vargust.

Kahe nädala jooksul on Pärnu politsei saanud kümme teadet akna või rõduukse kaudu esimese korruse korteritesse tungimistest.

Vargaid pole siiani tabatud.

Politsei palub pärnakatel õhtul pimedas olla tähelepanelikud ja korterelamute rõdude all või rõdudel kahtlust äratavat liikumist või tegutsemist märgates teatada sellest kohe telefonil 110.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk on soovitanud õhtusel ajal kodunt lahkudes korteris, eelkõige esimese korruse elanikel, tuled põlema jätta, jätmaks mulje kodusolemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles