„Kasvame koos“ viis matkaradadele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Pärnumaa Lastekaitse Ühing korraldas riskirühma peredele ja lastekaitsespetsialistidele huvitavaid matku.
MTÜ Pärnumaa Lastekaitse Ühing korraldas riskirühma peredele ja lastekaitsespetsialistidele huvitavaid matku. Foto: Erakogu

Riskirühma kuuluvad pered, Pärnu lastekaitsespetsialistid ja MTÜ Pärnumaa Lastekaitse Ühingu liikmeid käisid Soontagana maalinnas, Soomaal ja Kilingi-Nõmme matkarajal.

Matkadel sai sõita paadi ja jalgrattaga, õpiti tundma loodust, looduses liikumise tehnikaid, matkavarustuse kasutamist söögi valmistamisel lõkkel ja priimusel, telkide püstitamist ning kompassi/GPSi kasutamist.

Need ettevõtmised said teoks MTÜ Pärnumaa Lastekaitse Ühingu projekti „Kasvame koos“ kaudu ajavahemikul juulist oktoobrini.

MTÜ Pärnumaa Lastekaitse Ühingu juhataja Priidu Leoki ütlust mööda said osalejad teadmisi ellujäämisoskuste kohta ja ühiselt arutleti teemal „Mida teha, kui oled metsa eksinud“. Arendati ka sotsiaalseid oskusi, õpiti rühmas teistega arvestama ja üksteist toetama.

Projekti „Kasvame koos“ aitas ellu viia MTÜ Lastekaitse Liit.

MTÜ Pärnumaa Lastekaitse Ühingul on töös koostööprojektid „Seikluskasvatus kuriteoennetusena“ ja „Seikluskasvatus kogukonnatööna“, mille partnerid on Lääne politseiprefektuur, Pärnul linnavalitsus ja Saarde vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles