Kriminaaluurimine Priit Suti suhtes on lõppenud

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sutt.
Priit Sutt. Foto: PP

Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo lõpetas Pärnu lasteküla endise juhataja Priit Suti tegevuse uurimise, osa materjale eraldati väärteomenetluseks, mis on veel pooleli.

Aasta alguses alustas keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo Suti tegevuse uurimist omastamist käsitleva paragrahvi alusel. Pärnu linnavalitsus palus politseil uurida väikebussi liisingulepingu ennetähtaegset lõpetamist, lauatenniselaua ja ühe lastejalgratta saatust ning teisi lastekülas tehtud kulutusi.

Linnavalitsuse peamine etteheide oli, et Sutt lõpetas linnavalitsust teavitamata ennetähtaegselt lastekülale liisitud Nissan Primastari väikebussi lepingu ja Swedbank Liising müüs selle osaühingule Mõtle Suurelt, mis on registreeritud Suti kodusel aadressil. Linnavalitsus oleks tahtnud ise bussi välja osta, sest pidas selle jääkväärtust turuhinnast väiksemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles