Toivo Nikopensius: Ei saa kohe elada, kui mootorratta mürin kõrvu ei kosta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Nikopensius on viimastel hooaegadel kihutanud kõigil Baltimaade kestuskrossidel ja endurodel ning kuulunud Eesti koondisse mitmepäevaõidu MMil.
Toivo Nikopensius on viimastel hooaegadel kihutanud kõigil Baltimaade kestuskrossidel ja endurodel ning kuulunud Eesti koondisse mitmepäevaõidu MMil. Foto: Urmas Luik

Juba üle 40 aasta mootorratta sadulas võidu kihutanud Toivo Nikopensius stardib täna Rootsis Gotlandi saarel Euroopa suurimal krossil, kus kolm tundi kestval motomaratonil paneb oma võimed proovile ligi 3000 sportlast.

Päev enne ärasõitu meenutas Pärnumaa kõigi aegade edukaim motosportlane vanu häid aegu, pajatas ekstreemsetest seiklustest võistlusradadel ja rääkis magnetitest, mis on teda nii kaua lemmikspordiala juures hoidnud.

Olete oma pika motosportlase karjääri jooksul kihutanud paljudes Euroopa riikides ja maitsnud nii võidurõõmu kui kaotusekibedust. Millal ja kus te esimest korda võidusõidutsikli sadulasse istusite?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles