Paikuse vald tegi väärika kingituse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paikuse valla 23. aastapäeva kingitusena valmis 4000 elanikuga omavalitsuses spordi- ja tervisekeskus, mille avamisel tõusis lae alla üheksa õhupalli.

Puhkpilliorkester Saxon lasi pillidel rõõmuga hüüda, kui kaks rahvariides tüdrukut ulatasid käärid väga tähtsatele asjaosalistele eesotsas Pärnu maavanema Andres Metsoja ja Paikuse vallavanema Kuno Erkmanniga ning need kollaste ja roheliste õhupallide juurde astusid.

Tribüünilt vallandus sajandi suurehituseks nimetatud spordi- ja tervisekeskuse sümboolse lindi läbilõikamise järel aplaus, milles väljendus rõõm rajatisest ja tunnustus neile, kes koostöös pea kolme miljoni euro suuruse ettevõtmise lõpuni vedasid. Sellest ligemale 1,3 miljonit sai vald kui tellija projektitoetusena Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt ja 1,7 miljonit eurot kattis vald oma eelarve- ja laenurahaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles