Vändra Vaprus avas Pärnu Linnameeskonnale meistriliiga ukse

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Linnameeskond.
Pärnu Linnameeskond. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna toimunud Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigaturniiri 34. voorus pidi Pärnu Linnameeskond tunnistama küll FC Flora duubelmeeskonna paremust, kuid Vändra Vapruse viik Viljandi Tulevikuga kindlustas pärnakatele järgmiseks hooajaks pääsu meistriligasse.

Pärnu Linnameeskonna mäng FC  Flora II meeskonna vastu algas paljulubavalt, kui Anton Issakov juba 6. minutil pärnakad juhtima viis. Neli minutit hiljem oli Tõnis Vihmojal kasutada 11 meetri karistuslöök, kuid vastaste väravavahil Magnus Karofeldil õnnestus see tõrjuda.

Pärast seda avanes hoopis Pärnu meeskonna väravasuu, mille florakad poolajavileks palle täis lõid. Martin Kase kübaratrikist, Roman Sobtšenko ja Joseph Saliste tabamustest ja Taavi Kitseli omaväravast oli poolajavileks tablool Flora eduseis 6:1. Teisel poolajal lõi kumbki meeskond ühe värava: Flora poolelt oli täpne Karl Ivar Maar, pärnakatest vastas väravaga Envar Lauter, tehes lõppseisuks 7:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles