Pärnu kunstnikud käisid Vaasat vallutamas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(Vasakult) Üllar Kallau, Ella Žuliene, Tiina Erala, Raimo Vahtera, Mare Säkk, Lea Kuusk, Marju Lorentson, Ly Saat ja Malle Heinonen näituse avamisel.
(Vasakult) Üllar Kallau, Ella Žuliene, Tiina Erala, Raimo Vahtera, Mare Säkk, Lea Kuusk, Marju Lorentson, Ly Saat ja Malle Heinonen näituse avamisel. Foto: Erakogu

Pärnu kunstiklubi dessant sõitis läinud nädalal Soome Vaasa linna, mille Ateljee Torni galeriis laaditi maha ülevaatenäitus üheteistkümnelt Pärnu kunstnikult.

Kohale jõudnud, asuti eesotsas kunstiklubi kunagise presidendi Üllar Kallauga üle poolesaja kaasavõetud eri stiili ja tehnikaga pildi hulgast välja valima üksteisega sobivaid töid, et need galerii kahes saalis näituseks siduda. Kolmandas saalis askeldas samal ajal oma maalidega kohalik akvarellist Juha Lesonen.

Päeva lõpuks oli kujundatud esinduslik näitus ning avamisel esitleti õli-, akvarell- ja akrüülmaale, graafikat ja kollaaže.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles