Aeg on õppida

, ürituse korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tralli lasteaed korraldas ürituse täiskasvanud õppijatele.
Tralli lasteaed korraldas ürituse täiskasvanud õppijatele. Foto: Erakogu

Küünlatuledes särav saal, ahvatlevate suupistetega laud, kuum tee  – nii algas järjekordne täiskasvanud õppijale pühendatud päev 16. oktoobri õhtupoolikul Pärnu lasteaias Trall. Ettevõtmise moto oli „Kui sa leiad veidi aega, siis saad huvitavat teada!“. 

Kohale oli tulnud lapsevanemaid ja lasteaiatöötajaid, kes olid laudade ääres ootusärevalt kohad sisse võtnud. Osalejatel oli võimalus degusteerida põnevaid küpsetisi, mille olid valmistanud lasteaia töötajad: eri koostisega leivad, porgandi- ja õunakook, kahte sorti kaerahelbeküpsised. Suur tänu kõigile perenaistele!

Mõnusalt juteldes, küpsetisi maitstes ja retsepte uurides oodati veel ühte külalist. Kokkulepitud ajal saabus karjäärinõustaja Kätlin Muru, kes tutvustas Pärnumaa Rajaleidja keskust ja täiskasvanud õppija enesearendamise võimalusi Pärnumaal. Külalist kuulati suure huviga ja soovijad said vastused oma küsimustele.

Karjäärinõustaja julgustas külastama Rajaleidja nõustajaid. Kuigi asutus on eelkõige loodud noorte jaoks, ei küsita kelleltki passi ja kõik on oodatud. Nii mõnigi täiskasvanu sai enesekindlust ja soovis juba sel sügisel minna ennast täiendama või oma teadmisi värskendama.

Lõpetuseks oli võimalus kaasa võtta brošüürid „Aruka lapsevanema ABC“ ja „Lapsevanem, kas sa tead, kuidas toetada oma lapse valikuid?“.

Õhtu jätkus leivataigna tegemise õppimisega. Ürituse üks korraldajatest Viivika Kodasma jagas soovijatele juuretist ja näpunäiteid leiva küpsetamiseks.

Tänusõnade järgi otsustades tundus, et ettevõtmine läks igati korda. Kohtume taas järgmise aasta täiskasvanud õppija nädalal, siis juba uute ideedega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles