845 sõidukijuhist üks oli roolis purjuspäi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kogu teisipäeva Pärnumaal toimunud politseireidil, millel kontrolliti sõidukijuhtide kainust, tabati üks roolijoodik, kelle suhtes alustati väärteomenetlust.

Lääne prefektuuri pressiesindaja teatel kontrollis Pärnu politseijaoskond eile 845 sõidukijuhti. Ühel juhtidest tuvastati liiklusseaduses sätestatud lubatud alkoholipiirmäära ületamine ja tema suhtes alustati väärteomenetlust. Selle teo eest karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut, arestiga või sõiduki juhtimisõiguse äravõtmisega kuni 12 kuuks.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juht Sander Peremees märkis, et üldise olukorraga võib rahule jääda, kuid mitte täielikult. „Ka üks alkoholitarvitamise tunnustega juht on liiast, kõik juhid peaks enne sõitmaasumist oma seisundit kriitiliselt hindama ja oma võimeid ega seisundit ei tohiks ülehinnata,“ ütles Peremees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles