Tehnikaülikool õpetab Pärnus legorobotit programmeerima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legorobot. Foto on illustreeriv.
Legorobot. Foto on illustreeriv. Foto: /Valgamaalane

Tallinna tehnikaülikool ja hariduse infotehnoloogia sihtasutus korraldavad Pärnu ühisgümnaasiumis kolmapäeval, 5. novembril konverentsi "Vali IT ja kujunda ise meie tulevik!".

IT-konverentsil saab vastuse küsimustele, mis võimalusi annab infotehnoloogiaharidus Eestis ja mujal maailmas ja mida toob IT järgmise 5-8 aasta jooksul.

Konverentsil saab kuulata Andrei Korobeiniku loengut "Kogemused ja IT sektori hetkeolukord" ja IT ettevõtja Madis Kuuskmanni ettekannet "Telekommunikatsiooni operaatorite rahvusvaheline koostöö ja piiriülene võrguäri". Andres Adamsoni loengus räägitakse fotode digitaalsest töötlemisest.

Loengutele järgnevad töötoad, kus õpitakse programmeerima Lego Mindstormi roboteid ning tegema elektroonikasüsteeme. IT laborites võetakse lahti ja tutvustatakse arvuti komponente ja õpetatakse, kuidas igapäevastes koolitöödes arvutiprogramme paremini ära kasutada, laboreid korraldab Geeks On Wheelsi meeskond.

Pärnu ja selle lähiümbruse koolide gümnasistidele mõeldud konverentsile on vaja end varem registreerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles