IRLi riigikogu fraktsioon külastab Pärnumaad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi riigikogu fraktsiooni liikmed külastavAd Pärnumaa visiidi käigus ka kodutekstiili tootjat Wendret.
IRLi riigikogu fraktsiooni liikmed külastavAd Pärnumaa visiidi käigus ka kodutekstiili tootjat Wendret. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

IRLi riigikogu fraktsioon on täna visiidil Pärnumaal, kus külastatakse ettevõtteid, kohtutakse kohalike elanike, omavalitsusjuhtide ja gümnaasiumiperega.

IRLi peaministrikandidaat Juhan Parts peab Pärnu Koidula gümnaasiumis loengu, samuti külastatakse koos Urmas Reinsaluga Wendret, kus kohtutakse töökollektiiviga. Toomas Tõniste ja Juhan Parts käivad kasespooni tootmise ettevõttes Valmos, kus samuti on töökollektiiviga kohtumine.

Visiidi käigus uuritakse inimeste arvamust madalapalgaliste maksuvabastuse kohta: kuidas oleks seda kõige mõistlikum rakendada. Arutatakse, mis on kõige olulisemad teemad või probleemid Eestis ja mida tuleks teha, et elu läheks paremaks.

Fraktsiooni liikmed osalevad Pärnu maavalitsuse kohtumisel ettevõtete esindajatega, kes algatasid Pärnumaa lennujaama rekonstrueerimise avalduse.

Visiidist võtavad osa IRLi riigikogu fraktsiooni esimees Urmas Reinsalu, fraktsiooni aseesimees ja IRLi peaministrikandidaat Juhan Parts ning fraktsiooni liikmed Siim Kiisler, Marko Pomerants, Priit Sibul ja Toomas Tõniste.

IRLi fraktsiooni traditsioonilised maakonnavisiidid toimuvad istungivabadel nädalatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles