Piletimäng: Ott Sepp toob teravat huumorit

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp stand-up komöödias «OTT SEPP TÕUSEB ÜLES»
Ott Sepp stand-up komöödias «OTT SEPP TÕUSEB ÜLES» Foto: Mihkel Uba

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Umbes kuu aja pärast, 30. novembril saab Pärnu Endla teatri laval vaadata näitleja Ott Sepa esimest stand-up-etendust “Ott Sepp tõuseb üles!”, mis tuleb välja kaubamärgilt Point. Sepp lubab publikule värsket, teravat ja ootamatu rakursi alt loodud huumorit, mis oma aususes võib kohati ehmatada.

Loosime Sepa stand-up-etendusele välja 3 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Millist paroodiasaadet on Ott Sepp koos Märt Avandiga juba aastaid tootnud ETV aastavahetusprogrammi?”. 

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame neljapäeva, 6. novembri keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu. 

Eelmise mängu küsimuse “Kas halloween’i üks tunnuseid on sisselõigatud näoga kõrvits või arbuus?” õige vastus on kõrvits.

Sel reedel saavad koos kaaslasega pidutseda ööklubi Mirage halloween’i-peol, kus esineb Üllar Jörberg Riitta Siivonen, Reet Tohv ja Taimar Tiits. 

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles