Kaartidega on võimalik säästa

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elve Siiner teeb oma ostud Säästukaart Plussiga ja nimetab selle eeliseks, et pole vaja sularaha ning boonuspunkte saab rohkem kui tavalise kaardiga.
Elve Siiner teeb oma ostud Säästukaart Plussiga ja nimetab selle eeliseks, et pole vaja sularaha ning boonuspunkte saab rohkem kui tavalise kaardiga. Foto: Urmas Luik

“Kilingi-Nõmme majandusühistul on 620 omanikku-liiget. Meil on välja antud 2500 säästukaarti, mis jagunevad Säästukaardiks ja Säästukaart Plussiks,” ütleb Kilingi-Nõmme majandusühistu esimees Peep Kaljuste sissejuhatuseks.

“20 aastat rääkisime oma finants-asutuse loomisest, oma pangast. See jäigi teostamatuks. Kuid kolm aastat tagasi sai teoks oma maksekaardi kasutuselevõtmine Säästukaart Plussi nime all,” räägib Kaljuste.

Klient, kel on Säästukaart Pluss, ei vaja ostude tegemiseks mitut pangakaarti, vaid ta saab sooritada oma ostud sellesama ühe kaardiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles