Kaupo Meieli sulest ilmus raamat „Turg on jumal“

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Kirjastuse Jumalikud Ilmutused väljaandena ilmus Kaupo Meieli viies raamat “Turg on jumal”, mis sisaldab valikut viie aasta jooksul valminud esseedest ja kirjanduskriitikast.

“Turg on jumal” koondab viie aasta jooksul valminud kirjanduskriitikat ja 2013-2014 aastal kirjutatud esseid-kolumneid. Ühtede kaante vahele jõudsid seega käsitlused raamatuist, taustaks pilguheidud elule, mida elati ajal, mil neid teoseid kirjutati, ilmutati ja loeti.

Ajalistes tekstides elab autor kaasa inimeste iga-aastastele toimingutele, traditsioonide järgimisele, kõrvitsate kasvatamisele, harrastajate harrastustele, rannas päevitamisele ja majade rüütamisele jõuluehteisse. Ajatus kirjanduskriitikas leiab käsitlemist Andrus Kiviräha, Mart Kadastiku, Rein Kilgi, Kaur Kenderi, Aapo Ilvese, Jan Kausi, Olavi Ruitlase, Toomas F. Aru, (:)kivisildniku ja paljude teiste eesti kaasaegsete kirjanike proosa- ning luulelooming.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles