Lasud klassiruumis: Eesti ei ole enam endine

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval mõni minut enne kella kahte pärastlõunal kõlanud lasud Viljandi Paalalinna kooli klassiruumis ei tabanud mitte ainult ühte õpetajat, vaid Eestimaa iga viimastki kooli, õpetajat, õpilast ja lapsevanemat.

Nii võtsidki Pärnu linnavalitsuse teisipäevahommikusest nõupidamisest osa Lääne prefektuuri Pärnu politseijaoskonna esindajad, kes, nagu edastas Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna juhataja Andrus Haugas, lubasid kohalike koolijuhtidega ühendust võtta, hädaolukorra lahendamise plaanid koos koolide esindajatega üle vaadata ja neid vajadusel täiustada.

Samuti on linnavalitsus teinud ettepaneku Pärnu linna noortekogu juhatuse liikmetele, et politsei esindaja võiks tulla nende novembrikuu istungile noortega kohtuma. “Järgmisel nädalal on meil plaanis neid teemasid ühise laua taga arutada ka koolijuhtide, õppenõustamiskeskuse ja Rajaleidja spetsialistide ning politsei esindajatega,” lisas Haugas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles