Pärnus tunnustakse linna parimaid klassiõpetajaid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosid.
Roosid. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täna õhtul ootab Pärnu linna klassiõpetajate aineühendus Jahtklubisse tublisid klassiõpetajaid, et neid tunnustada aktiivsuse ja silmapaistva töö eest.

Pärnu linna klassiõpetajate aineühendusele saadeti üheksa tunnustamise ettepanekut, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja.

Mai kool märkis ära ja esitas tunnustamiseks pranglimise koordinaatori ja rahvatantsuõpetaja Reet Juurikase ning hariduslike erivajadustega lapsi õpetava Anu Krinali. Vanalinna põhikool esitas tunnustamiseks silmapaistvad, mitmekülgsed ja aktiivsed klassiõpetajad Tiiu Maide ning Piret Preimanni. Ülejõe gümnaasium esitas tunnustamiseks Maret Hansalu ning Tiina Küti. Raeküla kool esitas tunnustamiseks Pille Nurga ja Kuninga tänava põhikool Lemme Sulaoja ning Anu Päidi.

Üheksale õpetajale annab Pärnu linnapea tänukirja üle linna haridusnõunik Katrin Uutsalu.

Esitatud kandidaatide seast valiti eraldi välja silmapaistvaimat tööd teinud esimese kooliastme õpetaja, kelleks on Pille Nurk ning teise kooliastme õpetaja, kelleks on innovaatilist õppemeetodit ja kaasaaegset õpikeskkonda loov Kuninga tänava põhikooli õpetaja Lemme Sulaoja.

Algatuse eesmärgiks on tunnustada klassiõpetajat, kes on rakendanud õppijaid innustavaid õpetamisviise, toonud valdkonda uuendusi, algatanud koostööprojekte ning arendanud muul moel Pärnu hariduselu.

Klassiõpetajate aineühenduse tänamisüritus toimus Pärnus esmakordselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles