Rail Balticu Pärnu terminali lahendus selgub detsembris

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegusest raudteeperroonist jõe poole jääva puudesalu asemele peaks kerkima Rail Balticu Pärnu reisiterminal. Kuhu täpselt, selgub siis, kui žürii detsembris arhitektuurikonkursile laekunud ideekavandite seast võitja valib.
Praegusest raudteeperroonist jõe poole jääva puudesalu asemele peaks kerkima Rail Balticu Pärnu reisiterminal. Kuhu täpselt, selgub siis, kui žürii detsembris arhitektuurikonkursile laekunud ideekavandite seast võitja valib. Foto: Ants Liigus

Detsembri teises pooles selgub, milline hakkab välja nägema Rail Balticu (RB) Pärnu reisiterminal, mis on üks kahest Eestit läbiva rahvusvahelise raudteeühenduse jaamadest.

„Olgugi et RB Pärnu terminal on riikliku tähtsusega objekt, on hoonelahenduse valikul oluline ka linna sõna,“ kinnitas Pärnu linnaarhitekt Karri Tiigisoon.

Tiigisoon on üks käimasoleva reisijate terminali arhitektuurikonkursi tingimuste koostajaist ja kuulub võistluse žüriisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles