Galerii: Rääma koolis meisterdati kõrvitsalaternaid

, Rääma põhikooli õpilasesinduse president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel tähistas Rääma kooli pere halloween´i, toimus kõrvitsalaternate näitus, õpilased kehastasid end nõidadeks ja vampiirideks ning lauldi üheskoos nõialaule.

Koolimaja oli mõnusat kõrvitsalõhna täis. Iga klass meisterdas kõrvitsalaterna ja kõik laternad olid päeva jooksul koridoris vaatamiseks väljas. Kõrvitsad olid väga omanäolised, leidus nii suuri kui väikesi, kollaseid ja rohelisi, kurje ja naeratavaid. Õpilased kasutasid laternate valmistamisel ka looduslikke materjale, näiteks sammalt ja pihlakamarju.

Stiilipäeva teemaks oli nõiad ja vampiirid ning koolimaja peal liikusid väga hirmsaid tegelased. Õpilased olid ümberkehastumisega palju vaeva näinud, paljud kostüümid olid ise tehtud ja neid kaunistasid näomaalingud, valehambad ja luuad.

Muusikaõpetaja Grete ja meie kooli uue tütarlastekoori Viise eestvedamisel laulsid õpilased vahetundide ajal nõialaule ja tantsisid nõiatantse.

Kuigi Halloween ei ole eestlaste traditsiooniline püha, on oluline teada ka teiste rahvaste kultuuri ja kombeid, seetõttu otsustasime õpilasesindusega ka Halloweeni tähistada. Päev oli väga tore ja meeleolukas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles