Siledama näonahani jõuab ilma nõelatorketa

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Feeligoldi plaaster on prantslase Christophe Bianchi leiutis ja kogu hooldust on välja töötatud kaheksa aastaga,” räägib Wax & Beauty kosmeetik Ruth Rosimannus vananemisvastast plaastrit näidates.
“Feeligoldi plaaster on prantslase Christophe Bianchi leiutis ja kogu hooldust on välja töötatud kaheksa aastaga,” räägib Wax & Beauty kosmeetik Ruth Rosimannus vananemisvastast plaastrit näidates. Foto: Urmas Luik

“Üle tüki aja on turule jõudnud innovatiivne vananemisvastane hooldus,” kiidab Wax & Beauty kosmeetik Ruth Rosimannus Feeligoldi plaastreid tutvustades ja lisab, et prantslaste uusim hooldus on peale tõhususe täiesti valutu.

Paraku on nii, et aastate kogunemisel ei piisa enam kreemidest, maskidest ega seerumitest, vaid kortsudest vabanemiseks tuleb kasutada tõhusamaid vahendeid, nagu näiteks kortsusüstimine, dermarullimine või happekoorimine. Rosimannuse sõnade kohaselt on need kõik väga tõhusad vananeva naha hooldamise vahendid, paraku tuleb nende hoolduste puhul ilu nimel pisut valu kannatada või protseduuriga kaasas käivat ebamugavust taluda.

“Duolys-Feeligoldi hooldusega tutvudes sai otsustavaks tõhususe kõrval protseduuri valutus ja seegi, et klient võib kahjustunud naha taastamist kodus jätkata,“ ütleb esimesena Pärnus Feeligoldi plaastreid kasutav kosmeetik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles