Kidise jõulumuusika kolib Koongasse

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikavere paekivist vallamaja mahutab ligemale 450 külastajat.
Pikavere paekivist vallamaja mahutab ligemale 450 külastajat. Foto: Erakogu

Tänavune Kidise jõulumuusika kontsert toimub 20. detsembril Koonga vallas metsade vahel asuvas Pikavere vanas vallamajas, millest selleks puhuks jõulutuledes kontserdipaik võlutakse.

Kidise jõulumuusika kontserdi korraldaja Henrik Raave teatel on tema kontserdikorraldusmeeskonna kirglik väljakutse korraldada kontserte veidrates ja võimatutes kohtades, nagu on seda olnud tiigiäär või töökoda. “Loodame, et sellest saab traditsioon ja järgmisel aastal õnnestub Kidise jõulumuusika kontserti korraldada juba mõnes kolmandas Pärnumaa vallas,” rääkis ta.

Raave sõnade kohaselt tehakse seda eesmärgiga anda oma panus Koonga kandi kultuurielu edendamiseks ja samal ajal “eksportida” Kidise, Paadrema ja Varbla kandi artiste, käsitöömeistreid, toiduvalmistajaid. “Selleks, et meie tegijatel oleks rohkem sõpru ja partnereid koduvallast väljaspool,” lisas Raave.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles