Juhtkiri: Festivale pole eal liiga palju

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Homsest rikastub Pärnu linna kultuuripilt ettevõtmisega, mis kõigi eelduste kohaselt võib muuta suvepealinna sügise hoopis värvikamaks, kui see seni on olnud.

Sõnapaar “Pärnu kitarrifestival” kõlab ausalt öeldes nii orgaaniliselt ja õigesti, et paneb omamoodi imestama, et see mõte juba ammu teoks pole saanud. Väärt kitarriste on Pärnust sirgunud hulka, nimetagem näiteks Marek Taltsi, kes koos Mikk Kirikaliga festivali korralduse taga seisab, või Erki Pärnoja, keda laiemalt teatakse muusikuna bändist Ewert and The Two Dragons.

Esinejad, kes Pärnu kontserdipaikades üles astuvad, on tasemel. Kuigi neid pole üle mõistuse palju, on kõik kolm – The Gothenburg Combo, The Otis Grand Blues Band ja To Die For – põnevad ja oodatud artistid, kes võiksid huvi pakkuda nii siinsetele muusikutele ja muusikaõpilastele kui laiemale publikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles