Vändra gümnaasiumis vahetus koolijuht

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Maja on tuttav, õpetajad on tuttavad – see on kodukool,” ütleb 3. novembrist Vändra gümnaasiumi direktori kohusetäitja Marget Privits.
“Maja on tuttav, õpetajad on tuttavad – see on kodukool,” ütleb 3. novembrist Vändra gümnaasiumi direktori kohusetäitja Marget Privits. Foto: Ants Liigus

Vändra gümnaasiumi ja alevivalitsuse kodulehel on veel teisipäevalgi gümnaasiumi direktori nimi muutmata, kuigi Peeter Putk lahkus ametist 31. oktoobrist poolte kokkuleppel ja koolijuhi kohustusi täidab õpetaja Marget Privits.

Alevivolikogu esimehe Priit Enoki sõnade kohaselt sai 2005. aastast direktorina töötanud Peeter Putki töölepingu lõppemisel määravaks koolipidaja, see tähendab Vändra alevivalitsuse ja direktori lahknev visioon gümnaasiumi juhtimisest ja arengust.

Diplomaatilise sõnastuse varju jääb alevimajja jõudnud Vändra gümnaasiumi hoolekogu koosoleku protokoll 30. septembrist ja 67 lapsevanema allkirjaga märgukiri, milles väljendub rahulolematus kooli sisekliimaga, mis on väidetavalt viinud tugevate aineõpetajate äraminekuni. Õhus oli aimata pingeid juba varem, sellele andis kinnituse volikogu augustiistung, millel arutati alevi haridusasutuste valmisolekut õppeaastaks ja kus kooli puhul ilmnes, et asjad polegi hästi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles