Nägu nooreneb kirurgi sekkumata

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aparaadi otsikud trimmivad nägu, viies kollageeni sügavamatesse nahakihtidesse.
Aparaadi otsikud trimmivad nägu, viies kollageeni sügavamatesse nahakihtidesse. Foto: Urmas Luik

Nüüdisaegse kosmetoloogia üheks populaarsemaks protseduuriks loetakse nõelteta mesoteraapiat. Mida selline näoplastika protseduur endast kujutab ja kuidas mõjub, sai oma näonahal järele proovitud Pärnus Aida tänava salongis.

Vanusega kaasneb näonaha lõtvumine, mis osalt on vältimatu. Ühel hetkel ei aita enam ükski kreem, massaaž ega mask. Kui näolihased on nõrgad ja lõdvad, lõtvub nahkki. Sellisel juhul aitabki mesoteraapia – nõrkvooluga toimuv protseduur, mis on kõrvalmõjudeta ja sobib kõikidele nahatüüpidele.

“Meie teeme protseduuri natiivse kollageeniga, mida keha toodab teatud vanuseni ise,” ütleb ilukonsultant Merike Raudmäe protseduuri alustades. “Vananedes selle teke aeglustub, naharakud ei sisalda enam küllaldaselt vett ja tekivad kortsud. Meie kasutame oma protseduurides firma Inventia kõrgtehnoloogiliselt toodetud naturaalseid kollageengeele ja -kreeme.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles